Εξαρτήματα

Προϊόντα

ανά σελίδα

Πενσάκι εωνυχιών που κόβει με ακρύβεια από χειρουργικό ατσάλι . 3mm λεπίδα (+/-0,5 mm) Συνολικό μήκος 0,99 cm (+/-1 mm)

Εξαντλημένο

Πενσάκι επωνυχιών ,κόβει με ακρύβεια από χειρουργικό ατσάλι . 5mm λεπίδα (+/-0,5 mm) συνολικό μήκος 10,2 cm (+/-1 mm)

Σε Απόθεμα

Χειροποίτο χρώμα aquarelas το οπίο ζωγραφίζει πάνω και σε σκούρα χρώματα .Για να δουλέψετε με την aquarela θα χρειαστείτε νερό και πινέλο με φυσική τρίχα .

Σε Απόθεμα

Χειροποίτα μεταλίζε χρώματα aquarelas με τα οπία μπορείτε να ζωγραφίζετε και πάνω σε σκούρα χρώματα.Για να δουλέψετε με την aquarela θα χρειαστείτε νερό και πινέλο από φυσική τρίχα .

Σε Απόθεμα

Χειροποίητα μεταλιζέ χρώματα aquarelas με τα οπία μπορείτε να ζωγραφίζετε και πάνω σε σκούρα χρώματα.Γιαα να δουλέψετε με την aquarela θα χρειαστείτε νερό και πινέλο από φυσική τρίχα.

Σε Απόθεμα

Χειροποίητα μεταλιζέ χρώματα aquarelas ,με τα οπία μπορείτε να ζωγραφίζετε ακόμακαι πάνω σε σκούρα χρώματα .Για να δουλέψετε με την aquarela θα χρειαστείτε νερό και πινέλο από φυσική τρίχα.

Σε Απόθεμα

Χειροπίητα μεταλιζέ χρώματα aquarela με τα οπία μπορείτε να ζωγραφίζετε ακόμα και πάνω σε σκούρα χρώματα .Για να δουλέψετε με την aquarela θα χρειαστείτε νερό και πινέλο από φυσική τρίχα .

Σε Απόθεμα

Πινέλο zestovo είναι σχεδιαζμένο από καλά διαμορφωμένες ,πολύ ευαίσθητες τρίχες Kolinsky -ιδανικό για σκίασης ,γεμίζματα σε διάφορες διακοσμήσης .

Σε Απόθεμα

Ελαφρός στρογγυλεμένο πινέλο ιδικά σχεδιασμένο για την εφαρμογή του τζέλ .Είναι πλατύ οπότε είναι εύκολη εφαρμογή πολύ κοντά στα πετσάκια .

Σε Απόθεμα

Follow us on Facebook